Page 22 - Keittiöideoita
P. 22

                                 KEITTIÖVYÖHYKKEET
                                                                                                  Elintarvikkeet.
Tämä keittiöalue sisältää tyypillisiä kodin ruoka- aineita, kuten jauhot, riisi, makaroni, säilykkeet, kylmätuotteet
Varastointi
Tällä alueella varastoi- daan laseja, lautasia ja ruokailuvälineitä.
Puhdistus.
Tämä ”märkä tila” sisältää jäteastiat, kodin puhdistus- tarvikkeet, kuivauskaapin, astianpesukoneen ja altaat.
Työskentelyalue
Tämä on tärkein työalue keittiössä. Täällä tapahtuu suurin osa valmistelutöistä. Keittiövälineet, pienkoneet, mausteet jne. on tärkeää olla helposti esille otettavissa.
Ruuanlaitto
Tässä keittiön osassa ovat liesi, mikro, liesituuletin sekä kattilat ja pannut.
Usein käytetyt tavarat Harvemmin käytetyt tavarat Harvoin käytetyt tavarat
Usein käytettävät tavarat tulisi säilyttää helposti saatavilla olevis- sa vetolaatikoissa lähellä työpistettä, sekä heti pöytälevyn alla olevassa ensimmäisessä laatikossa.Harvemmin käytetyt tavarat tämän tilan ylä- tai alapuolelle. Harvoin käytetyt tavarat sijoitetaan yläkaappien yläosaan ja alakaappien alimpiin osiin.
                                                            22





















































































   20   21   22   23   24