Page 24 - PPJ Junnulehti 2/2016
P. 24

24 PPJ Junnulehti ∞ 2/2016
Maalista 1 piste, maalisyötöstä 2
RUOHOLAHTI/ JÄTKÄSAARI
07-08
Pelaajamäärä: 30
Valmentaja: Päävalmentaja Niko Vainio, apuvalmentaja tänä syksynä aloittanut Julius Rantakangas, lisäksi mielet- tömät isä- ja äitivalmentajat vahvana apuna
Joukkueenjohtajat:
Daniel Davidian ja Anu Reu- nanen
Ota yhteyttä, jos haluat joukkueeseen: anu.reunanen@gmail.com
Vuoden pelaaja 2016:
Otso Heikkinen. Joukkueemme muuri, taitava pelaaja, jonka veto tulee kuin tykin suusta
ja puolustus on aivan omaa luokkaansa. Kehittynyt ja kas- vanut vuoden aikana suosituksi tiimipelaajaksi.
Joukkueen motto / tekemi- sen tärkein tavoite
Meillä panostetaan vah- vasti sosiaalisiin taitoihin, joukkuehenkeen ja hen- kilökohtaiseen kasvuun. Toisten arvosteluun puu- tutaan heti ja kaikille anne- taan yhtä paljon peliaikaa. Pyrimme kohti joukkue- hurmosta, yhden maali on kaikkien maali – vanhem- matkin ovat hienosti sisäis- täneet tämän moton: Maalista saa yhden pisteen, maalisyötöstä kaksi!
Joukkueen ominaispiirre
Meille ovat uudet ja palaa-
vat pelaajat aina tervetul- leita. Järjestämme paljon vanhempainiltoja, joissa keskustelemme yhdessä maksuista ja mihin suun- taan haluamme joukkue a viedä. Pyrimme löytämään maalaisjärjen kompromis- seja moniin asioihin. Li- säksi joukkueella on erit- täin aktiiviset wa-ryhmät, joissa huudellaan välillä jo- pa terassiseuraa. Yksi wa- ryhmä on pelkästään kyy- deille ja ainakin tähän asti olemme saaneet kaikki lap- set ja vanhemmat mahtu- maan autollisten kyytiin treeneihin ja matseihin.
Pelaajien suosikkitreeni
Saatiin juuri kuminauhat joukkueelle ja palaute on ollut eri äin hyvä pojilta, moni nimesi kuminauha- treenin suosikikseen. Maa- lienteko, vetely ja harjoitus- matsit. Lisäksi koulutreeni, koska sinne on lyhyt matka ja ei tarvitse olla kylmässä.
Treeni, joka ei innosta pe- laajia
Hep hep hep (istutaan pallon päälle kun kuu- luu hep). Kuminauhajut- tu. Höynä.
Pelaajien lentävät lauseet,


   22   23   24   25   26