Page 35 - MS_5_2018
P. 35

                Koulutusuutisia
Winnova Raumalta
TUTKINTOJEN UUDISTAMINEN ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesti on ollut käynnissä vuoden alusta lähtien. Vuosi alkaa olla lopuillaan ja olemme nyt viimein päässeet siihen tilanteeseen, että voimme tarjota jatkokoulutuksia miehistötasolla. Koulutus suunnitellaan jokaisen henkilökohtaisen tilanteen pohjalta ja koulutuksen suorittamisesta laaditaan henkilökohtainen suunnitelma. Keväästä alkaen on tarkoitus järjestää matruusi- ja konemieskoulutuksia viikon pituisina moduuleina. Uutta
näissä koulutuksissa on, että koulutuksen voi aloittaa aiemmin ja suorittaa joustavasti. Koulutus päättyy, kun tarvittavat moduulit on suoritettu.
KOULUTUKSEEN VOI HAKEA voimassa olevalla vahtimiehen pätevyystodistuksella ja merimieslääkärintodistuksella; tarvittavat ja puuttuvat meripalveluspäivät (180) seilataan koulutuksen jälkeen.
UUTTA ON MYÖS MAKSUTTOMUUS, koska matruusin ja konemiehen koulutukset koostuvat merenkulkualan perustutkinnon osista, vain asumiskulut on hoidettava itse. Koulutukset ajankohtineen julkaistaan nettisivullamme ja sieltä tapahtuu myös ilmoittautuminen.
www.winnova.fi/koulutukset/koulutustarjonta/merenkulkuala.html
Länsirannikon koulutus Oy Winnova merenkulku
 2018 • 5 // MS 35
 KUULUMISIA RAUMALTA
 
   33   34   35   36   37